30 Ocak 2011 Pazar

ATÖLYELER BAŞLIYOR

Kısa bir hazırlık uzun bir zaman aldı; FAGtr  yeni destekçileri ile tanıştı. Blog, Sosyal ağlar ve Fanzin için “neler yapılabilir? Ve biz ne yapabiliriz?” sorularını ortaya koyup örgütlenmenin ilk adımını attılar; bu sorular her zaman karşımıza çıkacak örgütlü olma süreci içerisinde.
FAGtr LGBTTQİH bireylerini kapsayan herhangi bir cinsel kimlik yada yönelimin herhangi bir cinsel kimlik yada yönelimin üzerinde psikolojik, fizyolojik, cinsel baskı ve şiddete “ayyy yeter artık” demek için oluşmuş bir performans, eylem oluşumudur.
FAGtr nedir ve  neler yapabiliriz?
FAGtr’nin bir merkezi yok,olmasını istemiyor,istese de parası çok olmayan, bir ofis hayali kuran fakat o hayal etiğimiz ofis hiçbir zaman FAGtr örgütünün olmayacağını bilen; bunu bilerek FAGtr ye destek verip FAGtr ile birlikte “ayyy yeter artık” diyen, demek isteyen insanlardan oluşan ve gelişimini devam ettiren bir LGBTTQİH topluluğu.
Blog 1)Tasarım 2)Yazı 3)Kontrol
Sosyal Ağlar 1)Duyuru 2)Tasarım 3)Grup
Fanzin 1)Yazı 2)Tasarım 3)Basım/Dağıtım
Eylem&Performans 1)Katılan 2)Organize 3)Görsel(Fotoğraf&Video)
Gibi bölümlere ayrılan bir iş bölümü ağacı yaptı. Sizinde yapabileceğiniz bir şey varsa bizimle fagtr@googlegroups.com adresinden iletişime geçip daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Selam tatlım, ben SelamKedi.

    http://sertolsun.blogspot.com blogu için röportaj yapabilir miyiz acaba? Her kuşu miktik bi leylek kaldı blogda. Boşa konuşmayalım, LGBTT hareketinin içinden birileriyle röportaj yapalım diyorum. Net üzerinden bir röportaj. Ne dersiniz??? :)

    YanıtlaSil