1 Nisan 2010 Perşembe

1 Nisan kimimiz için güzel bir gündür...

 AHMET YILDIZ İS MY FAMİLY



Ahmet Yıldız 15 Temmuz 2008 de yaşamının baharında yakınları tarafından eşcinsel kimliğinden dolayı öldürüldü. Ailesi tarafından ölümle tehdit edilmesine rağmen şikayeti savsaklandı, bu gün duruşmasının yapıldığı adliyedeki savcılar şikayetini yetkisizlikle Ümraniye Savcılığına gönderdi. Savcılar süreci uzatırken Ahmet Yıldız kurşunlara maruz kaldı.


Ahmet Yıldız cinayetinde, Ahmet Yıldız'ın babası isledigine dair iddianame hazırlanmış olup, babası kaçak durumdadır. Önceki duruşmalarda olaya tanıklık eden iki kişinin ifadesine başvurulmuş ve diğer mağdur- müşteki Ümmühan Darama da ifade vermişti. 01 Nisan 2010 tarihindeki üçüncü duruşmada Ahmet Yıldız'ın sevgilisi İbrahim Can, Ahmet Yıldız'ın ailesi tarafından tehdit edildiği ve cinayete dair tanıklık edecektir. Dava, cinayeti işlediği iddia edilen babanın yakalanış ifadesi ve savunması alınana kadar devam edecektir.

Bizler bu nefret cinayetinin tanıklarıyız ve bu davanın takipçileriyiz. 01 Nisan 2010 da saat 13.30 Üskürdar Adliyesinde (Bağlarbaşında) bu davanın takipçisi olduğumuzu bir daha haykırdık...

AHMET YILDIZ YANLIZ DEĞİLDİR....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder