28 Haziran 2010 Pazartesi

27 Haziran Pazar 2010 18.LGBTT ONUR Haftası ve YÜRÜYÜŞÜ


18.LGBTT ONURHAFTASI
DİKKAT AİLE VAR!

Bu sene Onurhaftası her seneki gibi yine harika ve yeni katılımcıların heycanı,mutluluğu,coşkusu ile geçti Lambda İstanbul'un organize ettiği LGBTT onur haftasının konsepti ''DİKKAT AİLE VAR!'' dı.

Kadın ve Aileden sorumlu Devlet bakanı Aliye Kavaf ın yapmış olduğu Homofobik sözlerden ve düşüncelerinden dolayı bu sene Aile,LGBTT ve aile ilişkileri vb. üzerine yoğunlaştı.Bu homofobik saldırılara ailelerimizinde çok desteği oldu Annelerimiz,Babalarımız,Kardeşlerimiz,Dedelerimiz, yanımızda oldular bu destek için Lambda İstanbul Aile Grubu'na çok Teşekkürlerimizi iletiyoruz LGBTT bireyleri olarak.

Gazetelerde,TV lerde,Dergilerde hertürlü medya ve basında görünürlülüğümüz bir kat daha artıyor;bu görünürlülügümüzün artması insanların LGBTT bireylerinde varlığından haberdar olması onlarında hakları oldugunu görmeleri,anlamaları,bilmeleri,örenmeleri ve her gün nefret cinayetlerine can verdirten katillerin LGBTT leri görmezden gelerek haklarına taciz ederek bir yere ulaşamıyacaklarını insanlara anlatmak aktarmak için kendimizle utanç deil ONUR duyuyoruz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder